Ripple este numită una dintre primele 500 de companii de către Inc

După cum a anunțat Ripple ieri, compania cu sediul în San Francisco a fost numită una dintre cele mai în creștere companii de Inc., una dintre cele mai importante reviste de afaceri din America

În ultimele 30 de zile, Ripple (XRP) a fost una dintre cele mai performante criptomonede din top 10 prin capitalizare de piață. Cu o creștere a prețului de aproximativ 58% în această perioadă, XRP trebuie să admită doar înfrângerea în fața Chainlink (+ 116%) și Ethereum (+ 82%) vis-à-vis de performanta in ceea ce priveste cresterea.

Această tendință poate continua în următoarele zile și săptămâni, după cum au remarcat acum unii analiști tehnici. XRP a format un suport solid la nivelul de 0,2750 USD și a rupt pentru prima dată media medie simplă (SMA) de 100 de săptămâni din noiembrie 2018. De asemenea, este de remarcat faptul că volumul de tranzacționare din ultimele săptămâni a fost semnificativ mai mare decât cel înregistrat. de XRP în cursul marilor cresteri din 2017, când prețul XRP a crescut până la 3,32 USD.

Pe graficul zilnic, XRP și-a reluat tendința ascendentă actuală pe 13 august, după prețul consolidat inițial în prima jumătate a lunii august, urmată de cresterea din iulie. În ultimele zile, XRP a făcut din nou rezistențe la 0,2850 USD și 0,2920 USD.

Pentoshi, analistul șef al companiei de cercetare Blockfyre, a declarat ulterior că XRP a intrat într-un scenariu de crestere. Pentoshi a declarat că XRP a înregistrat un maxim mai mare pentru prima dată în 959 de zile. El a arătat, de asemenea, importanța nivelului de 0,30 USD care a acționat ca rezistență pentru XRP în 2017 înainte de a exploda prețul:

$ XRP a avut cel mai mare închidere săptămânală de când piața a început să creeze un nivel mai mare pentru prima dată în 959 de zile.
A recuperat nivelul .30c care a acționat ca rezistență în 2017, sprijin în 2018 și acum a recuperat. Acesta ar trebui să fie începutul oficial al cresterii.

În ciuda sentimentului bullish (de crestere), o crestere accelerate pentru XRP nu pare să fie confirmată pe deplin. De fapt, XRP are în față două topuri duble în graficul zilnic, ceea ce este cunoscut în analiza tehnică ca o formațiune de inversare comună. Nivelurile de 0,3258 $ și 0,3464 USD sunt, prin urmare, alte puncte cruciale pe care XRP trebuie să le depășească pentru a trimite un semnal mai puternic și pe termen lung.

Ripple este numită una dintre primele 500 de companii de către Inc
După cum a anunțat Ripple ieri, compania cu sediul în San Francisco a fost numită una dintre cele mai în creștere companii de Inc., una dintre cele mai importante reviste de afaceri din America. Ripple este pe locul 123 pe lista extinsă de 5.000 de companii. Potrivit revistei, Ripple a înregistrat o creștere puternică de 3.039 la sută în ultimii trei ani.