Ripple: noul ciclu de cresteri poate împinge prețul XRP la 0,92 USD – Analist

Ripple: noul ciclu de cresteri poate împinge prețul XRP la 0,92 USD - Analist

Analistul pseudonim „MAGIC” a distribuit recent o analiză de preț foarte optimistă pentru XRP prin Twitter. Potrivit traderului, care are peste 30.000 de urmaritori pe Twitter, XRP ar putea finaliza tranziția către un nou ciclu de tauri. Prețul țintă pentru XRP ar putea fi apoi de 0,92 USD, a spus analistul.

Într-o postare prin intermediul Trading View, analistul a explicat că XRP a falling wedge-ul creat în scădere masivă pe graficul zilnic în iulie. De atunci, se poate observa că „XRP a revenit în partea de sus a falling wedge-ului (în albastru) și l-a testat de mai multe ori ca suport De fiecare dată, XRP a susținut partea de sus a patternu-lui care se încadrează ca suport și acum, putem vedea că XRP face o întoarcere serioasă spre partea de sus ”, a spus MAGIC.

xrp price prediction

Mai mult, analistul consideră că, pe baza mărimii falling wedgeu-lui care se încadrează, ținta ascendentă ar trebui să se situeze în jurul nivelului de 0,80 USD. Cu toate acestea, retragerea de 23,6% pentru piața globală a urșilor este de aproximativ 0,92 dolari. În acest sens, MAGIA afirmă:

Deci, este posibil ca XRP să se ridice cu mult peste nivelul de 0,80 pentru a testa nivelul de 0,92. MACD tipărește o extindere puternică spre creștere, crescând probabilitatea unei împingeri la niveluri superioare.

Cu toate acestea, înainte ca aceste niveluri să fie atinse, există câteva maxime cheie cu care XRP va trebui să se confrunte în viitorul apropiat. Potrivit MAGIC, aceste niveluri sunt toate „în jur de 0,32 USD până la 0,35 USD”. Atâta timp cât rezistențele sunt eliminate, următoarea rezistență majoră nu ar putea urma decat la 0,55 USD:

Deci, dacă XRP poate depăși aceste vârfuri (despre care cred că există șanse mari să o facă), va clarifica calea pentru o alergare la nivelul 0,55, unde se află următoarea rezistență majoră. După aceea, ne putem aștepta la un test de 0,80. Așadar, deși trebuie să ne confruntăm cu unele niveluri puternice de rezistență, cred că XRP ar putea fi în pragul următoarei puternice piețe bull pe care le-am așteptat cu toții.

În același timp, MAGIC este, de asemenea, avertizat că XRP abia a început să formeze maxime și minime mai mari. „Așadar, piața ursului pare să se fi încheiat și, de asemenea, se pare că ieșim din faza de tranziție în următorul ciclu taur”, continuă analistul. Cu toate acestea, se poate aștepta ca piața taur să fie confirmată numai dacă XRP poate depăși maximele menționate mai sus.

În prezent, se poate afirma că XRP-ul Ripple prezintă o performanță destul de sub medie comparativ cu Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH). De la începutul anului, XRP a crescut de la aproximativ 0,19 dolari la 0,29 dolari în prezent și, astfel, cu „numai” 57%. În schimb, creșterile de preț de la an până în prezent (YTD) ale Bitcoin (+ 145%) și Ethereum (+ 270%) sunt mult mai impresionante.