Santiment: Ethereum s-ar putea confrunta cu o corecția -criptomoneda DeFi Ampleforth va crește

Santiment: Ethereum s-ar putea confrunta cu o corecția -criptomoneda DeFi Ampleforth va crește

În mijlocul unei aparente reînvieri a „febrei cripto”, firma de analiză a datelor Santiment și-a împărtășit predicțiile pentru Ethereum. Conform analizei și concluziilor Santiment, investitorii Ethereum ar trebui să acționeze cu prudență. Firma de analiză a datelor evidențiază performanța ETH în ultimele luni.

În momentul publicării, ETH tranzacționează 395 USD cu câștiguri de 0,15% în ultimele 24 de ore. În graficele săptămânale și lunare, ETH prezintă câștiguri de 23,97%, respectiv 62,98%.

Ethereum scade pe termen scurt, dar va crește pe termen mediu-lung
Santiment a declarat într-un nou raport că creșterea prețului ETH în ultimele 30 de zile era previzibilă. Mai mulți analiști au susținut că ETH are o varietate de motive pentru un boom al prețurilor. În primul rând, hype în jurul lansării rețelei Ethereum 2.0 și începerea testnetului final cu implementarea Medalla.

În plus, creșterea valorii totale blocate pe sectorul Ethereum DeFi. Datele de la Santiment arată că așa-numitul „DeFi de vară” duce la un nivel constant de 4,3 miliarde de dolari, așa cum se poate observa în graficul de mai jos. Majoritatea investițiilor au fost realizate în ultimele două luni, ca urmare a creșterii interesului investitorilor în „productivitatea”.

Cu toate acestea, firma de analiză spune că creșterea prețului ETH este „prea excepțională”. Potrivit Santiment, metoda MVRV (Maket Value to Realized Value) se află la cel mai înalt punct din februarie 2014, iar randamentul de 90 de zile este la cel mai înalt punct din februarie 2018 cu 45,93%. Procentul ridicat al acestei metrici indică faptul că va exista o corecție a prețului ETH care va preceda o posibilă creștere determinată de motivele menționate mai sus:Chiar dacă prețul de $ ETH a crescut exponențial de la tranzacționarea pieței publice în urmă cu 5 ani, valoarea, la fel ca în cazul tuturor activelor, se ridică în jurul valorii de 0% datorită strategiilor de tranzacționare non-optime, inclusiv FOMO și FUD. De multe ori, când randamentele medii ajung la acest nivel ridicat, va exista un probabil „scuturare” care să înlăture „mâinile slabe”. ETH are mult mai mult în raport cu aceste prețuri, dar pe termen scurt, lucrurile încep să pară un pic prea mult în sensul pozitiv pentru investitori.Creștere semnificativă a sectorului DeFi din Ethereum
Santiment a evidențiat într-un raport separat noul venit Ampleforth (AMPL) și dezvoltarea rapidă a prețurilor. Firma de analiză susține că tokenul a câștigat popularitate și încredere pentru investitori, așa cum se poate observa în graficul de mai jos. Santiment descrie percepția investitorilor asupra AMPL drept „extrem de pozitivă”, cu potențialul de a continua această tendință.

Cu toate acestea, firma de analiză avertizează și despre prudență. Datorită naturii experimentale a jetonului, indicatorul „consumat în vârstă” care măsoară încrederea în activ pe o perioadă mai lungă de timp se arată negativ. Santiment încheie următoarele:Markerii de volatilitate sunt în vigoare. Balenele acumulează, mulțimea acordă atenție. Va fi redistribuire între ambele. Doar întrebarea la ce nivel de preț.