Soluția E-HCert bazată pe VeChain a fost adoptată pe cel mai mare aeroport din Cipru

Soluția E-HCert bazată pe VeChain a fost adoptată pe cel mai mare aeroport din Cipru

VeChain a reușit să câștige o serie de parteneriate importante pentru a dezvolta soluții împotriva pandemiei coronavirusului. Una dintre cele mai importante evoluții este soluția E-HCert, creată în colaborare cu I-Dante, care funcționează în mod automat ca test electronic pentru a verifica dacă utilizatorul este un transportator COVID-19.

Soluția funcționează împreună cu aplicația E-NewHealthLife și îndeplinește obiectivul de a stoca în siguranță informațiile și toate datele utilizatorilor și de a transmite aceste date la Spitalul Mediteranean din Cipru. Instituția medicală a început să folosească platforma, cunoscută și sub numele de E-NewHealthLife, pentru a-și dubla eforturile împotriva bolii.

VeChain împotriva pandemiei coronavirusului

Soluțiile menționate anterior permit emiterea unui fel de „pașaport” sau a unui card criptat care servește ca identificare pentru pacient. În acest fel, spitalul poate testa persoanele care sosesc la aeroport, să stabilească dacă au nevoie de tratament și să își monitorizeze simptomele în timp real folosind platforma.

Soluțiile bazate pe blockchainul VeChainThor permit utilizatorului să introducă date și să-și gestioneze istoricul medical. Acest istoric medical poate fi împărtășit în siguranță cu spitalul și ajută la optimizarea eficienței tratamentului și a răspunsului la tratament în Cipru. Mai mult, toate informațiile schimbate prin intermediul platformei sunt transmise numai cu acordul utilizatorului.

Rezultatele testelor pentru diagnosticarea COVID-19, care sunt realizate cu aplicația EH-Cert, sunt stocate pe blockchain-ul VeChainThor și costă 60 de euro. Apoi, numai utilizatorul sau pacientul pot decide dacă vor să partajeze rezultatele cu spitalul. Până în prezent, aplicația a fost descărcată de peste 1.200 de persoane pe aeroportul din Larnaca și este planificată să fie utilizată pentru a detecta alte boli.

Conform raportului CNF, VeChain acceptă mai multe soluții pentru combaterea COVID-19. Printre ele se numără soluția My Care pentru gestionarea riscului de infecție în sectorul maritim. Soluția are ca scop combinarea unui număr de standarde, practici și sisteme de management pentru sănătate, securitate și mediu (HSE) DNV GL..

VeChain are de asemenea parteneriat cu Verida Health pentru a permite platformei să-și gestioneze eficient datele despre utilizator. Vor deține controlul complet asupra datelor lor, potrivit VeChain, care vor fi criptate stocate pe blockchainul VeChainThor.