Spencer Schiff cumpără mai mult Bitcoin – ignorând sfaturile tatălui sau

Spencer Schiff cumpără mai mult Bitcoin - ignorând sfaturile tatălui sau

Marea majoritate a utilizatorilor de Twitter au încredere în sfaturile de investiții ale lui Spencer Schiff, în vârstă de 18 ani, față de cele ale tatălui său, Peter Schiff – un renumit sustinator al aurului și critic Bitcoin (BTC).

„Împotriva sfaturilor mele, fiul meu tocmai a cumpărat și mai mult Bitcoin”, a spus Schiff, „al cui sfat doriți să urmați?”


Potrivit unui tweet din 7 septembrie de la Peter Schiff, 81% din peste 46.000 de utilizatori Twitter care au răspuns la sondaj ar prefera sfatul unui „student în vârstă de 18 ani care nu a avut niciodată un loc de muncă” decât cel al unui bărbat cu experiență de peste 30 de ani ca profesionist în investiții.

Tânărul Schiff a răspuns rapid la observațiile tatălui său și la rezultatele sondajului, afirmând că Crypto Twitter pare să-l susțină. Alții și-au arătat cu entuziasm sprijinul pentru Spencer pe social media.

„Fiul tău va fi multimilionar cel puțin până la 57 de ani dacă va continua să cumpere Bitcoin”, a spus Usman Majeed, CEO al Quantum Labs.

Cu toate acestea, câțiva au crezut că un tată și un fiu care favorizează diferite active reprezintă mai mult o strategie de investiții.

„Folosirea fiului tău pentru a-ți acoperi pariul pe aur este o idee minunată”, a declarat cofondatorul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano. „Aurul crește, tu beneficiezi. Bitcoin crește, fiul tău beneficiază. Mod inteligent de a fi îndelung [pe] ambele active fără a capitula public asupra aurului. ”

Pompliano nu a fost singurul comentator care a ajuns la această concluzie. „Se pare că Peter se asigură că îl poate avea în ambele sensuri, în funcție de succesul sau eșecul Bitcoin”, a spus utilizatorul Reddit u / Spl00ky. „Dacă Bitcoin nu reușește, el va spune:„ Vezi, fiul meu ar fi trebuit să mă asculte. ”Dacă Bitcoin reușește, el va spune:„ Uite cât de inteligent este fiul meu, mărul nu cade departe de copac. ‘”

Sondajul vine la doar două săptămâni după ce Schiff a solicitat donații Bitcoin de la Twitter pentru ziua de naștere a 18 ani a fiului său. Deși portofelul conectat la Spencer Schiff nu deține în prezent Bitcoin, a înregistrat tranzacții în valoare de 0,11 BTC din 27 august.