Stellar Lumen: Adopția crește rapid, deoarece peste 800 de companii folosesc blockchain-ul XLM

Stellar Lumen: Adopția crește rapid, deoarece peste 800 de companii folosesc blockchain-ul XLM

În 2020, Stellar Lumens a realizat unele dintre cele mai importante parteneriate din istoria sa. De la a deveni unul dintre cele trei blockchain-uri care vor găzdui USDC stablecoin emis de CENTRE până la a face parte din extinderea plăților transfrontaliere în Africa, adoptarea Lumens Stellar crește rapid. Unul dintre cele mai de succes jetoane emise pe Stellar Lumens este XIM.

Lansat în martie 2018 de XIMcoin, parte a SecureLC Limited, XIM este un activ creat pentru exportatori, importatori, producători și agenții de vânzări globale. Acesta a fost conceput pentru a soluționa instantaneu tranzacțiile internaționale de la o companie la alta, pentru a permite schimbul rapid către fiat și alte criptomonede și pentru a permite cumpărăturile online cu comercianții care acceptă XIM, printre alte caracteristici. În conformitate cu Cartea sa albă:

XIM a fost creat ca un mijloc de a depăși setul de probleme tranzacționale întâlnite frecvent cu sistemul de transfer telegrafic, care este frecvent utilizat de bănci. Ca alternativă extrem de convenabilă, XIM este o platformă de tranzacții care oferă tranzacții transfrontaliere mai rapide, mai sigure și mai puțin costisitoare.

Așa cum arată graficul de mai jos, adoptarea XIM a crescut și a depășit nivelul maxim de investitori care îl dețin. Din 2019, XIM a cunoscut o creștere susținută în acești termeni, ajungând în prezent la peste 800 de entități care folosesc XIM pentru a-și deconta tranzacțiile.

Stellar Lumens XLMCompaniile care au adoptat simbolul XIM bazat pe Stellar Lumens

Printre entitățile corporative care tranzacționează cu XIM pentru a aranja plățile lor internaționale se numără Pax Health Safety. Un producător, importator și exportator care creează echipamente medicale pentru a proteja personalul specializat. Au lucrat pentru Națiunile Unite și guvernele din întreaga lume.

O altă entitate care a adoptat XIM este Atharva International Trade. O companie care exportă alimente precum fructe, legume și alte produse către clienți din Statele Unite, India, Dubai și părți din Europa. Compania este „recunoscută la nivel global ca fiind unul dintre grupurile cu cea mai rapidă creștere, integrate în lanțul de aprovizionare agricolă”, potrivit site-ului său web.

Bhanu Exports este un alt exportator de alimente care a adoptat XIM. Cu toate acestea, această companie susține că are „contact direct” cu producătorii, fermierii și alții din cadrul lanțului de aprovizionare cu alimente. Compania acordă o atenție deosebită sprijinirii întreprinderilor mici.

Pe lângă entitățile corporative menționate, există o listă cu peste 250 de companii care au adoptat public XIM. Acestea includ sectoarele energiei, divertismentului, telecomunicațiilor și construcțiilor, printre altele.

Nivelul de adoptare a blockchain-ului Stellar Lumens s-a reflectat în prețul simbolului său nativ XLM. În momentul publicării, XLM se tranzacționează la 0,20 USD, cu o creștere de 2,98% în ultimele 24 de ore. În graficele săptămânale și lunare, XLM înregistrează câștiguri de 53,54% și 157%. Prin urmare, este unul dintre cei mai mari câștigători în top 20 de cripto.