Urmăriți aceste două niveluri dacă prețul Bitcoin vede o corecție majoră înainte de 20.000 USD

Urmăriți aceste două niveluri dacă prețul Bitcoin vede o corecție majoră înainte de 20.000 USD

Este greu să nu te entuziasmezi atunci când privești graficul Bitcoin săptămânal. În ultimele 30 de zile, Bitcoin a suferit o adevărată alergare parabolică. Dar încă nu și-a recuperat nivelul maxim din trecut, care este la doar 10% distanță.

Totuși, așa cum se spune, ce se ridică, trebuie să coboare, iar acum întrebarea care se pune în mintea tuturor este „când este corectia?”


Scenariul zilei a nivelurilor de retragere a lui Fibonacci dă o imagine sumbră a unei corecții de 50% la .618 de aproximativ 9.000 de dolari. Dar, într-o cursă de tauri după înjumătățire, este acest lucru pentru care hodlerii trebuie să se pregătească? Sau nivelurile de rezistență anterioare vor servi drept suport pe scara Bitcoin către lună?


Diagrama Bitcoin zilnică sugerează niveluri pe unde suportul este unul puternic, rezistența anterioară de 17.000 USD fiind primul nivel de suport deținut, înainte de a scădea la 14.000 și 12.500 USD.

În timp ce acest lucru ar reprezenta aproape o scădere de 25% a prețului Bitcoin, ar reprezenta o retragere „sănătoasă”, permițând regelui criptomonedelor să atragă mai mulți cumpărători cu amănuntul să intervină și să cumpere scufundarea și, eventual, să împingă prețul mai sus nivelul cheie de 20.000 $.

S-ar putea să fiti in dubii intrebandu-va cum poate fi asemenea corectie sanatoasa. Cu toate acestea, rămâne faptul că trebuie să avem o corecție la un moment dat și, cu cât prețul continuă să crească, cu atât va fi mai abruptă corecția.

Cu alte cuvinte, este important ca Bitcoin să găsească un nou nivel local dacă BTC vrea să urce la noi maxime istorice.

Traiectoria puternică a lui Bitcoin


Cresterea BTC / USD pe graficul 1h oferă o perspectivă diferită, una care arată o structură valabilă de la începutul lunii noiembrie. Acest lucru arată că Bitcoin este în prezent supra-extins și că a atins deja suportul mid-channel după ce a lovit partea de sus a canalului.

În cazul în care structura rămâne intactă, această viziune prezintă o scadere de doar 9% până la suportul inferior al canalului de aproximativ 16.285 dolari. Dar, deocamdată, se pare că rezistența anterioară de aproximativ 17.000 de dolari se menține destul de bine.

În cazul în care Bitcoin ar pătrunde prin rezistența superioară a canalului în jurul valorii de 19.000 de dolari, atunci s-ar putea să avem deja corecția noastră, care să-i prindă pe cei care încearcă să shorteze topul local.


Datele Heatmap sugerează că va rezista canalulDatele Heatmap din Tensorcharts arată că există comenzi de vanzare la 18.500 $ și 19.000 $, indicând faptul că balenele sunt atenți la canalul ascendent actual.

Interesant este că există mai multe comenzi de cumpărare între 17.800 și 17.000 de dolari, ceea ce indică faptul că partea superioară a canalului este intervalul în care Bitcoin s-ar putea aștepta să rămână în următoarele zile.

Cu toate acestea, odată ce a apărut 19.000 de dolari, există foarte puține căi de rezistență înainte ca Bitcoin să poată continua să imprime noi maxime.

Scenariul bearish pentru Bitcoin
În cazul în care suportul pentru canalul mediu de 17.000 de dolari eșuează, ultimul nivel deținut se află în jur de 16.285 dolari pentru ca structura actuală să fie invalidată. De aici, m-aș aștepta ca următorul suport să se găsească în jurul regiunii de 14.000 de dolari.Scenariul optimist pentru Bitcoin
Închiderea peste 19.000 de dolari deschide un nou capitol din istoria prețului Bitcoin. Încercarea de a prognoza unde va merge prețul în această etapă nu ar fi altceva decât o presupunere.

Cu toate acestea, dacă urmați graficul curcubeu Blockcenter, Bitcoin pare să treacă de la nivelul culorilor „Acumulați” la „Încă ieftin”, ceea ce pune Bitcoin la peste 22.600 USD săptămâna viitoare.

Deocamdată este vorba de descoperirea prețurilor și, deoarece mulți dintre noi am așteptat trei ani pentru acest moment, vă sugerez să vă așezați și să vă bucurați.

Opiniile exprimate aici sunt doar cele ale lui @officiallykeith și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc. Ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.