Urmează o corecție pe criptomoneda Link? Elementele fundamentale sunt încă foarte puternice

Urmează o corecție pe criptomoneda Link? Elementele fundamentale sunt încă foarte puternice

În conformitate cu încetinirea pieței, prețul Chainlink (LINK) continuă să se confrunte cu o presiunea de vânzare crescută. După o creștere meteorică pana la 20 de dolari pe 16 august, LINK s-a consolidat  la 12,91 USD pe 21 august. De atunci, prețul LINK s-a stabilizat în intervalul 14-15 dolari, dar o altă mișcare majoră poate fi iminentă în zilele următoare.

În momentul scrierii, Chainlink tranzacționa la 14,52 USD, în scădere cu 4,2% în ultimele 24 de ore. Cu toate acestea, LINK continuă să tranzacționeze cu mult peste nivelul său recent din 21 august. Cu toate acestea, există și câțiva indicatori care sugerează că tendința de crestere poate continua.

Așa cum a menționat analistul „Credibil Crypto” cu graficul de mai jos, prețul LINK a atras cinci valori mai mici de la căderea de 20 USD, ceea ce este un puternic semn de slabiciune. Potrivit analistului, accentul este acum pe urmărirea intervalului cuprins între 13,50 și 12,91 USD, care ar putea servi drept suport. Pe deasupra, Credible Crypto a atras o zonă de rezistență majoră între 18,50 și 19,00 USD.


O perspectivă mult mai înflăcărată a fost împărtășită ieri de „Ledger Status” prin Twitter. Analistul a spus că o vizită la alte valori minime poate fi iminentă pentru Chainlink, deoarece nu există un suport semnificativ la nivelul de 12,50 USD. Datorită faptului că LINK continuă să producă pierderi în raport cu prețul Bitcoin (BTC), se așteaptă ca LINK să scadă la nivelul de suport de 9,00 USD.


Faptul că volumul mediu de tranzacții in ultimele zile  pe criptomoneda Chainlink a urcat recent pe locul trei printre cele mai mari criptomonede care nu sunt stabilecoin, în spatele Bitcoin (2,7 miliarde USD) și Ethereum (1,3 miliarde USD) cu aproximativ 340 milioane USD, sugerează de asemenea că o altă mișcare majoră este iminentă. Următorul grafic a fost distribuit prin Twitter de către Laura Shin.


Elementele fundamentale sunt foarte puternice pentru Chainlink (LINK)
Indiferent de preț, echipa din jurul fondatorului lui Chainlink, Sergey Nazarov, continuă în prezent să se concentreze pe stabilirea de noi parteneriate în spațiul cripto și crearea de noi cazuri de utilizare. După cum a fost anunțat ieri, platforma DeFi bazată pe Ethereum, dYdX, va introduce un nou contract perpetuu LINK / USD.

Așa cum Weiss Ratings a afirmat recent într-o evaluare, Chainlink este o parte integrantă a DeFi a lui Ethereum și, prin urmare, va beneficia direct de succesul mișcării DeFi. Potrivit agenției de rating, nu există nicio revoluție cripto fără DeFi și nici DeFi fără Chainlink. Prin urmare, Weiss Ratings prevede o creștere reînnoită a prețului LINK pe termen lung. În același timp, Weiss Ratings a mai afirmat că, cresterea de preț a LINK din ultimele săptămâni a fost prea puternica, fiind necesară o corecție.