Utilizatorii PayPal cumpără cantități uriașe de Bitcoin, arată datele

Pantera Capital a publicat un raport privind impactul pe care l-a avut intrarea marilor jucători pe piața criptografică. Acolo, firma de investiții susține că Square și PayPal au crescut presiunea de cumpărare asupra Bitcoin. Prin urmare, prețul Bitcoin a primit un impuls pozitiv.

La momentul publicării, BTC se tranzacționa la 18.532 USD, cu o creștere de 2,79% în ultimele 24 de ore. În graficele săptămânale și lunare, câștigurile sunt de 13,98%, respectiv 55,68%. În ceea ce privește capitalizarea pieței, Bitcoin a atins un nou record istoric, depășind 350 de miliarde de dolari, așa cum a fost sărbătorit în comunitatea criptografică..

Cresterea actual, spune Pantera Capital, arată semne că va fi mai „durabil” decât în ​​2017, bazându-se pe cererea instituțională. Prin urmare, ar putea merge dincolo de un nou maxim istoric al prețului BTC. Firma de investiții a stabilit că împreună PayPal cu 70% și Square cu 40% cumpără mai mult decât oferta produsă de BTC. Acestea fac acest lucru mărindu-și oferta pentru fiecare BTC.

Datorită cerințelor Bitlicense pe care PayPal le-a achiziționat de la statul New York, compania trebuie să mențină „Bitcoin real” la o paritate 1 la 1 pentru fiecare unitate cumpărată de utilizatorii săi. După cum indică Pantera Capital, utilizatorii PayPal sunt estimate la 300 de milioane. În comparație, Bitcoin are aproximativ 100 de milioane de utilizatori. Raportul a precizat următoarele la afișarea imaginii de mai jos:

Linia orizontală punctată din grafic reprezintă aprovizionarea totală a bitcoinelor nou emise plus volumul original itBit. În cazul în care creșterea lor persistă, PayPal singur ar cumpăra mai mult decât toate noile bitcoin emise în decurs de câteva săptămâni.

Bitcoin BTC


În prezent, numai clienții PayPal eligibili din Statele Unite sunt eligibili să utilizeze serviciul de criptare care include Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash. Cu toate acestea, compania intenționează să își extindă serviciile anul viitor pentru clienții internaționali. Acest lucru ar putea continua să crească presiunea de cumpărare de la BTC. Pantera Capital face următoarea prognoză:

Aceasta este povestea din Bitcoin chiar acum. Atunci când alte instituții financiare mai mari își urmează exemplul, deficitul de aprovizionare va deveni și mai dezechilibrat. Singura modalitate de echilibrare a cererii și ofertei este la un preț mai mare.

Bitcoin devine mai rar pe măsură ce companiile se acumulează
Datele vorbesc de la sine; Raliul Bitcoin a fost condus de companii care au intrat într-o stare de „frenezie” pentru a achiziționa BTC. Datele Bitcointresuries distribuite de investitorul Clark Moody indică faptul că în prezent companiile care au cumpărat Bitcoin, cum ar fi Galaxy Digital Holdings și MicroStrategy, au acumulat aproximativ 15 miliarde de dolari. Aceasta reprezintă 842.229 BTC sau 4,54% din totalul aprovizionării cu BTC.

Bitcoin BTC

CEO-ul Three Arrows Capital, Su Zhu, se bazează pe datele de pe platforma de instrumente financiare derivate BTC, Deribit, pentru a stabili un nou preț țintă pentru criptomonedă la 36.000 de dolari. Zhu a declarat că interesul deschis pentru platformă este la un nivel maxim, așa cum arată datele Skew din imaginea de mai jos.

Bitcoin BTC