Vaccinul COVID-19 va declanșa „prăbușirea” Bitcoin – care va fi o oportunitate de a cumpara Bitcoin, spune R. Kiyosaki

Vaccinul COVID-19 va declanșa „prăbușirea” Bitcoin - care va fi o oportunitate de a cumpara Bitcoin, spune R. Kiyosaki

Bitcoin (BTC) se va „prăbuși” atunci când lumea va găsi un vaccin împotriva coronavirusului care funcționează, susține autorul popular Robert Kiyosaki.

Într-un tweet din 15 septembrie, Kiyosaki, renumit pentru cartea sa, „Tata bogat, tata sarac”, a avertizat că o soluție funcțională la Covid-19 ar conduce activele privite ca un refugiu sigur la o scadere.

Kiyosaki: „scaderea”activelor din pricina vaccinului va fi oportunitatea de cumpărare a Bitcoin
„Ce se întâmplă când vaccinul va fi valabil? Bitcoin, aurul si argintul se vor prăbuși. Atunci va fi oportunitatea de cumpărare ”, a scris el.

Continuând, Kiyosaki a susținut că virusul mascheaza problemele „reale” care exista pentru economia Statelor Unite în special. Cu o datorie de 26,7 trilioane de dolari, conform resursei de monitorizare, Ceasul Național al Datoriei SUA, dintre care multe au apărut prin măsuri de stimulare de la lovitura Covid-19, țara este acum „falimentată”.

„Problema reală NU este pandemia. Problema reală este datoria masivă a SUA. Falimentul SUA. Datoria bilantului de 28 $T.

„Aurul, argintul, Bitcoin cele mai bune investiții pe termen lung.”

Argumentul în favoarea investițiilor pe termen lung în Bitcoin a devenit din ce în ce mai public de la prăbușirea pieței de active din martie.

În ciuda forței actuale, dolarul SUA este văzut în general ca fiind într-o spirală descendentă, care se va agrava doar datorită politicilor Rezervei Federale – destinate, de asemenea, aparent pentru a contracara căderea coronavirusului.

După cum a raportat Cointelegraph, slăbiciunea indicelui valutar al dolarului SUA a stimulat Bitcoin și aurul în ultimele luni, subliniind corelația inversă care rămâne un aspect major pentru comercianți.

Astazi, Fed urmează să transmită noi comentarii cu privire la viitorul participării sale pe piață, sporind în continuare perspectiva volatilității dolarului.

O altă tendință evidențiază creșterile BTC / USD, deoarece datoriile acumulate de băncile centrale din întreaga lume au crescut în acest an.

Keizer trage un semnal de alarma datorita lui Warren Buffett
Între timp, Kiyosaki rămâne un susținător sincer al Bitcoin, indiferent de vreme. În august, el a cerut urmaritorilor lui de pe Twitter să cumpere criptomoneda înainte de apariția unei „crize bancare majore”.

Slăbiciunea dolarului și amestecul Fed în economie au format, de asemenea, impulsul din spatele sfaturilor sale. Warren Buffett a părăsit investițiile bancare din SUA și a cumpăra aur a fost un alt  motiv de alarmă pentru R.Kiyosaki.

„Ce face Warren Buffet? Warren Buffett are o poziție de numerar imensă, recent s-a mutat în acțiuni de aur, ceea ce reprezintă un tip de investiție foarte diferit decât obișnuia să facă în ultimele decenii, iar din această săptămână acum are o poziție importantă în acțiunile japoneze,” RT gazda Max Keizer, care prezintă deseori concluzii similare despre economie, a continuat într-un interviu în acest weekend.

„El iese din dolar; Cred că este destul de clar. Ar trebui să fie un steag roșu pentru oamenii de acolo – că unul dintre cei mai de succes investitori din lume iese din dolar “.

Tot în august, Keizer a prognozat că Bitcoin va atinge un nou record istoric în viitorul apropiat pe măsură ce situația economică actuală se va deteriora.