VeChain se alătură alianței chineze cu Walmart, Starbucks și McDonalds

VeChain se alătură alianței chineze cu Walmart, Starbucks și McDonalds

Așa cum a fost anunțat ieri prin Twitter, Fundația VeChain s-a alăturat Alianței China pentru Sănătate Animală și Siguranță Alimentară (CAFA) în calitate de membru al Consiliului. Drept urmare, VeChain este singurul furnizor de tehnologie publică blockchain din alianță și va oferi sprijin tehnic și de infrastructură membrilor consiliului. CAFA cuprinde 130 de companii chineze.

Membrii sunt companii și corporații uriașe din sectoarele din amonte și din aval ale industriei alimentare, inclusiv supermarketuri, producători de alimente și băuturi, platforme de comerț electronic, precum și jucători din industria CTI, laboratoare de cercetare, aprovizionare agricolă și pentru animale. Membrii includ filialele chineze Starbucks, McDonald’s și Walmart.

De asemenea, este de remarcat faptul că CAFA este o organizație susținută de guvern care raportează direct la Alianța Națională Chineză pentru Inovare în Tehnologie în Științe Agricole inițiată de Ministerul Agriculturii din Republica Populară Chineză. Scopul alianței este de a stabili o platformă de încredere care leagă guvernul, asociațiile industriale, companiile producătoare și institutele de cercetare din sectorul alimentar.

După cum se menționează în anunțul oficial al VeChain, VeChain, în calitate de membru al consiliului CAFA, intenționează să „construiască un sistem de trasabilitate de la fermă la masă în întreaga țară”. În acest scop, Fundația VeChain își va pune VeChain ToolChain ™ la dispoziția membrilor CAFA:Prin utilizarea VeChain ToolChain ™, toți membrii întreprinderii ai alianței vor fi capabili să înregistreze procesele cheie ale produselor alimentare pe blockchain într-un mod imuabil și securizat, asigurând o încredere între consumatori și întreprinderi. Trasabilitatea poate începe de la cultivare, prelucrare, ambalare, logistică, cu amănuntul și multe altele, ceea ce sprijină perfect viziunea CAFA de a „oferi consumatorilor alimente sigure, de înaltă calitate și sănătoase de origine animală”.


Potrivit publicației, VeChain a adus deja la bord primul membru al alianței ca utilizator al VeChain ToolChain ™ de la înființarea CAFA, „și se așteaptă să se alăture mai mult”. Printre altele, Walmart China folosește deja ToolChain ™ pentru platforma sa de trasabilitate alimentară și Foodgates. Prin aderarea la CAFA ca membru al consiliului, Fundația VeChain speră să ajungă la sute de alte companii fără a fi nevoie să stabilească relații dedicate individual:


Poziționat ca facilitator pentru economia reală, VeChain continuă să promoveze adoptarea exponențială în masă a tehnologiei blockchain și să stimuleze valoarea tangibilă pentru companii. Prin alimentarea platformelor de trasabilitate pentru alianțe precum CAFA și alți parteneri similari, blockchain-ul VeChainThor ar fi utilizat de sute și mii de companii fără a fi nevoie ca VeChain să le abordeze individual.