VeChain semnează un parteneriat cu Travala.com pentru integrarea VET

VeChain semnează un parteneriat cu Travala.com pentru integrarea VET

În efortul de a extinde și mai mult adoptarea VeChain (VET), Fundația VeChain a încheiat un parteneriat cu Travala.com. Site-ul web este cea mai importantă platformă de rezervare a călătoriilor din lume care permite plata în criptomonede. Ca parte a parteneriatului, Travala va integra VeChain (VET) ca opțiune de plată, permițând criptomonedei să fie utilizat pentru a plăti peste 2.200.000 de cazări în 230 de țări și 600 de companii aeriene.

Travala.com a fost fondată în 2017 și este susținută de gigantul din industrie Binance. În mai, platforma de rezervare a călătoriilor TravelByBit, susținută de Binance, a fuzionat cu Travala.com „pentru a crea una dintre cele mai mari agenții de turism online din lume”.

În total, Travala.com acceptă acum peste 30 de criptomonede, pe lângă metodele tradiționale de plată pentru a conduce adopția în masă. După cum se arată în comunicatul oficial, ambele companii împărtășesc această viziune:

Împărtășind aceeași viziune asupra adoptării în masă a blockchain-ului și a criptomonedelor, VeChain a fost dedicat promovării utilității VET prin crearea de tranzacții mai valoroase, precum și prin extinderea rolului VET ca bani inteligenți în sistemul nostru dual-token.

Prin această colaborare, simbolul VET VeChain va fi utilizat în rețeaua de afaceri a Travala care acoperă peste 2 milioane de opțiuni de cazare în peste 80.000 de destinații din întreaga lume.

Conform unui nou raport al Grand View Research, piața de închirieri de vacanță globală este de așteptat să ajungă la 114 miliarde de dolari până în 2027, ceea ce reprezintă un ritm anual de creștere de 3,4%. În consecință, piața călătoriilor este o piață potențial imensă, unde criptomonedele  ar putea găsi adaptare.

Ca răspuns la creșterea cererii, Travala.com construiește mai multe produse pentru a oferi utilizatorilor săi o soluție unică, creând totodată mai multe oportunități pentru comunitatea blockchain și crypto, potrivit lui Juan Otero, CEO al Travala .com:


La Travala.com, ne dedicăm extinderea opțiunilor valoroase pentru utilizatorii noștri. Prin acest parteneriat, sperăm să continuăm să impulsionăm creșterea adoptării criptomonedelor, permițând accesul utilizatorilor noștri la ecosistemul de renume VeChain și la executarea rapidă, ușor de utilizat.Sunny Lu, co-fondator și CEO al VeChain, a adăugat la închiderea noului parteneriat:Poziționat ca autorizator al ecosistemului, VeChain a fost pe calea acumulării de aplicații din lumea reală și a bazei de clienți și suntem mereu în căutarea de parteneriate între o listă diversificată de industrii care să extindă adoptarea blockchain-ului. Avem plăcerea de a colabora cu Travala.com pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de călătorie îmbunătățită prin utilizarea tehnologiei blockchain.