VeChain una dintre cele mai inovatoare companii blockchain, potrivit unui raport

Comisia municipală de economie și informații din Shanghai, împreună cu Asociația pentru Informații Financiare, au publicat un nou raport care recunoaște inovația VeChain în sectorul blockchain. Raportul denumit 2020 Global Blockchain Applications, raportul evidențiază 3 dintre cele mai importante proiecte VeChain din provincia Shanghai: parteneriatul său cu implementarea durabilă a Shanghai Gas, Walmart și H&M.

Raportul folosește patru criterii pentru a evalua proiectele: cantitatea de progres înregistrată și nivelul lor de inovație, precum și capacitatea lor de a fi replicate în alte scenarii și de a fi demonstrate. Asociația Comisiei și Shanghai au evaluat proiectele din diferite industrii și sectoare. Cultură, divertisment, guvern, servicii financiare, acestea au fost doar câteva sectoare evaluate.

Raportul evidențiază 3 proiecte VeChain

Primul dintre proiectele VeChain de la Shanghai pe care raportul le evidențiază ca un caz de inovație este proiectul Shanghai Gas. După cum a raportat CNF, VeChain s-a asociat cu Shanghai Gas în aprilie a acestui an. Cooperarea a permis VeChain să stabilească energia ca ecosistem de servicii.

În raport, se observă că acest ecosistem, împreună cu o nouă infrastructură blockchain, au îmbunătățit comerțul, inovația serviciilor financiare și schimbul de date din industrie în provincie. Partenerul VeChain, PriceWaterhouseCoopers, a oferit serviciile sale de consultanță în dezvoltarea de proiecte și cercetare. În acest fel, cooperarea a putut depăși obstacolele cu care se confruntă industria, în special în gestionarea operațiunilor logistice.

Raportul evidențiază cooperarea dintre VeChain și Walmart Shanghai. La sfârșitul anului trecut, ambele companii au lansat platforma de urmărire a blockchainului Walmart China (WCBTP). Pe baza blockchain-ului VeChainThor, lanțul de supermarketuri a reușit să extindă varietatea de produse pe care le oferă clienților săi.

În plus, Walmart poate împărtăși informații despre produsele sale cu furnizorii și clienții. Ei pot urmări un anumit produs de la începutul lanțului de aprovizionare până când ajunge la cel mai apropiat magazin Walmart. Odată ajuns acolo, clienții pot utiliza WCBTP pentru a primi toate informațiile referitoare la un produs.

În cele din urmă, raportul evidențiază parteneriatul dintre VeChain și DNV GL pentru verificarea și urmărirea produselor, materialelor și instalațiilor de procesare pentru grupul H&M. Parteneriatul a început în 2018 și a permis gigantului din industria fashion să găsească cele mai bune materiale durabile și reciclabile pentru a-și produce îmbrăcămintea.

Parteneriatul se bazează pe soluția de urmărire Blockchain My Story ™. Soluția permite documentarea și urmărirea completă a produselor din întreaga lume, de la punctul de producție până la utilizatorul final. My Story ™ a fost deja utilizat pentru a urmări vinul italian de înaltă calitate, somonul norvegian și o serie de alte produse alimentare.