Veteran de pe Wall Street: Bitcoin va atinge un nou nivel din toate timpurile în 2020

Veteran de pe Wall Street: Bitcoin va atinge un nou nivel din toate timpurile în 2020

Rezultatul aparent al alegerilor prezidențiale din SUA a avut un impact negativ asupra pieței cripto. Principalele criptomonede (Ethereum, XRP, Litecoin) au prezentat cifre roșii, prezentând pierderi cuprinse între 3% și aproape 9%. Bitcoin nu a încheiat încă mișcarea ascendentă, sentimentul general rămâne optimist.

La momentul publicării, BTC se ridică la 15 300 USD, cu un castigde 3,42% în ultimele 24 de ore. În graficele săptămânale și lunare, criptomoneda rămâne verde, cu câștiguri de 8,67%, respectiv 37,51%.

Tone Vays, veteranul și comerciantul de cripto din Wall Street, a fost optimist în ceea ce privește perspectivele Bitcoin. Vays consideră că capacitatea Bitcoin de a rămâne peste 15.000 de dolari va fi critică. Păstrând acest nivel, el crede că ar putea duce prețul BTC la un nou nivel istoric. Pierderea acestuia va fi indicatorul începutului unei corecții. Vays a spus:

Arată ca un triunghi uimitor în care avem o singură atingere aici (15.800 USD), o altă atingere aici (15.700 USD), multe atingeri aici (15.400 USD) … Dacă vom fi respinși mai târziu astăzi în zona de 15.600 USD, acest lucru ne pregătește pentru acea retragere.

Acum știu că toate valorile fundamentale pe care le cunoaște omul sunt optimiste chiar acum și înțeleg asta. Graficul săptămânal este optimist. Unul dintre cei mai importanți indicatori ai mei, rata de finanțare … este favorizarea taurilor. Aceasta este fără precedent cea mai importantă valoare fundamentală a mea, iar cea mai importantă valoare fundamentală îmi spune că mergem mai sus, bine. Dar mai degrabă sunt în siguranță decât îmi pare rău.

Comerciantul Josh Rager are o predicție similară cu Vays pe termen scurt. O recuperare a prețului peste 15.300 USD va „păstra încrederea” că Bitcoin nu va continua să scadă. O confirmare a traiectoriei ascendente va necesita ca Bitcoin să recupereze în jur de 15.700 de dolari.

Bitcoin către lună: o nou ATH?
În conformitate cu sentimentul optimist, cel mai recent raport al lui Bloomberg prezice o crestere în 2021 pentru BTC. În noiembrie, strategul senior Mike McGlone se așteaptă ca Bitcoin să transforme rezistența anterioară de 14.000 de dolari în suport. McGlone adaugă:

Bitcoin poate suferi un parabolic 2021, așa cum a făcut-o în 2013 și 2017, dacă modelele anterioare se redau din nou. Noile maxime sunt o următoare iterație potențială și pot fi doar o chestiune de timp, cu excepția cazului în care ceva ce nu prevedem trece pe tendința adoptării și cererii mai mari față de oferta limitată.


La rândul său, analistul Willy Woo s-a referit la recenta raliu Bitcoin ca fiind „cea mai organică” pe care a văzut-o în ultimii ani. Pentru a-și susține afirmația, Woo și-a bazat afirmațiile pe suma de BTC care a ieșit din burse. Această valoare este „cea mai mare din ultimii 5 ani”, potrivit Woo.

În plus, a existat o creștere semnificativă a numărului de noi deținători de BTC. După cum se arată în graficul de mai jos, noile adrese Bitcoin cu utilizatori unici au crescut la niveluri „nemaivăzute”. Woo, precum Vays, consideră că rata de finanțare a instrumentelor derivate este foarte optimistă:

Așteptăm finalizarea unei consolidări, apoi o acțiune mai optimistă.