Veteranul de pe Wall Street prezice faza globală a acumulării masive de Bitcoin

Veteranul de pe Wall Street prezice faza globală a acumulării masive de Bitcoin

Într-un interviu recent pentru Blockchain Interviews, Max Keizer a prezis un scenariu favorabil pentru adoptarea Bitcoin. Veteranul de pe Wall Street, gazda Raportului Keizer și fondatorul Heisenberg Capital, Keizer consideră că actuala criză economică accelerată de izbucnirea pandemiei Covid-19 va crește cererea de active care pot proteja banii oamenilor împotriva inflației, cum ar fi aurul și Bitcoin.

Veteranul de pe Wall Street a declarat că Rezerva Federală SUA a creat un „top fals” pe piața tradițională prin cumpărarea „sutelor și sutelor de acțiuni”. Instituția financiară cumpără aceste acțiuni imprimând bani. Aceste valori mobiliare sunt răscumpărate de către companii la un „cost de 0”. Prin urmare, Keizer consideră că criza economică va continua cel puțin pe termen scurt.

În plus, veteranul de pe Wall Street a declarat că deciziile financiare ale giganților din industrie precum Warren Buffet ar trebui să servească drept avertisment pentru alți investitori. Potrivit lui Keizer, Buffet a cumpărat acțiuni japoneze și aur pentru a se proteja de deciziile inflaționiste ale Fed și pentru a „ieși din dolar”. Cu toate acestea, Keizer a subliniat o slăbiciune a aurului care va favoriza Bitcoin:Lucrați prin intermediul numerelor și nu există prea mult (aur) în jur. Dacă ați nevoie să cumpărați 300 de tone de aur, nu îl veți găsi, nu la prețul actual. Va fi ca „Bine, îți voi vinde 300 de tone de aur, dar îți voi vinde cu 25.000 de dolari pe uncie, poți avea tot ce vrei cu 25.000 de dolari.”


În acest sens, oamenii, guvernele și instituțiile financiare globale vor prefera să adopte Bitcoin ca un refugiu sigur. Keizer a subliniat că caracteristicile intrinseci ale Bitcoin – portabilitate, divizibilitate, rezistență la cenzură – vor fi un alt motiv pentru țările lumii nu numai să acumuleze, ci să înceapă să exploateze Bitcoin. Apoi, va începe o etapă de acumulare și un „război hash” pentru mai mult Bitcoin, similar cu cursa spațială care a început programul spațial în 1960:


Veți vedea că țările încep să acumuleze Bitcoin și să înceapă să exploateze și Bitcoin, apoi vor începe să subvenționeze banii în care ar subvenționa industria energetică și să subvenționeze acest lucru în spațiul minier Bitcoin. Deci, teoria jocului începe. Deci, de exemplu, Iranul are acum 2% din rata de hash globală a Bitcoin …


Să spunem brusc că au primit 5% din rata de hash … Deci, atunci America spune „Așteptați un minut, este ca momentul Sputnik. Iranul ar putea fi cea mai bogată țară din lume dacă ar avea o cantitate semnificativă de Bitcoin ”, iar prețul se ridică la 400.000 de dolari pentru a concura cu aurul … așa că apoi (America) încep să-și subvenționeze mineritul.

Cursa de acumulare va crește prețul Bitcoin (BTC)
Această a doua fază ar putea fi numită, conform declarațiilor lui Keiser, „ieșiți din nebunia fiat”. Ca ultim sfat pentru investitori și oamenii din „clasa de mijloc”, Keizer a spus că nu există comenzi rapide. Veteranul de pe Wall Street consideră că perspectivele economice viitoare sunt „dificile”. De aceea, cei interesați să scape de inflație ar trebui să înceapă să facă primii pași pentru a cumpăra Bitcoin. Pe termen lung, Keizer consideră că criptomoneda va fi cea mai bună opțiune ca refugiu sigur:

Bitcoin nu este doar bani, dar continuă să devină mai greu în fiecare săptămână și în fiecare lună, deoarece rata de hash devine din ce în ce mai mare și mai mare. Deci, cu o securitate mai mare, o rată de hash mai mare, prețul crește. Devine o profeție care se împlinește. Așa că acum urmăriți Bitcoin până la o sumă de 100.000 $, 200.000 $ pe monedă pentru a obține bani grei, deoarece toți banii fiduciari se prăbușesc.