VISA caută dezvoltatori cu experiență Bitcoin, Ethereum și XRP

VISA caută dezvoltatori cu experiență Bitcoin, Ethereum și XRP

Sub titlul „Blockchain Engineer”, gigantul de plăți VISA a publicat o postare care a atras atenția în spațiul crypto. Destinat dezvoltatorilor cu experiență în Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și XRP, anunțul face parte dintr-o inițiativă VISA de a dezvolta un „nou sistem de plată global bazat pe blockchain”.

Anunțul a fost făcut în mod special de Grupul de plăți comerciale VISA, care este responsabil pentru inovația în plățile dintre afaceri. În plus, grupul de cercetare este însărcinat cu „definirea și dezvoltarea” produsului fără card. Una dintre prioritățile proiectului și ale echipei este dezvoltarea unei tehnologii bazate pe Hyperledger în Go.

Anunțul prevede că candidații aleși se vor alătura echipei din Foster City, California. În plus, dezvoltatorul va avea ocazia să lucreze la tehnologii emergente cu echipe tehnologice și va putea explora și înțelege cerințele sectorului de afaceri în ceea ce privește soluțiile de plată, după cum anunță:

Căutăm un dezvoltator puternic experimentat in arhitectura Ethereum și blockchain pentru a face parte din echipa însărcinată cu construirea aplicațiilor. Candidatul nostru ideal a creat și lansat aplicații in trecut, a lucrat cu blockchain-ul Ripple, R3, Ethereum și / sau Bitcoin și are experiență cu Solidity.

Următorul deceniu va fi definit de CBDC

Pe de altă parte, șeful Cryptocurrencies pentru VISA, Cuy Sheffield, a publicat o serie de tweet-uri comentând despre moneda digitală a băncii centrale (CBDC). În opinia lui Sheffield, CBDC este viitorul plăților și va defini următorul deceniu:

Pe măsură ce guvernele evaluează CBDC, calea pe care decid să o ia va avea implicații majore pentru confidențialitate, suveranitate monetară, geopolitică și incluziune financiară, precum și adoptarea globală a crypto dolarilor și Bitcoin.

Șeful Cryptocurrencies pentru VISA a sfătuit utilizatorii și potențialii investitori să fie conștienți de „dezbaterea în jurul CBDC-urilor”. Astfel, investitorii vor avea o idee despre modul în care sunt create, proiectate și specificațiile fiecărui CBDC, după cum a explicat Sheffield:

Ceea ce a fost o hârtie ocazională de la un analist la o bancă centrală la fiecare câteva luni, a evoluat într-un flux constant de conținut de la mulți experți diferiți, medici universitari și organizații.