Volatilitatea Bitcoin în continuă scădere, ce se întâmplă cu aurul?

Volatilitatea Bitcoin în continuă scădere, ce se întâmplă cu aurul?

Volatilitatea realizată in ultimele 10 zile atinge cea mai scăzută valoare din perioada in care pretul Bitcoin a scazut 3.100 dolari la sfârșitul anului 2018. Bitcoin (BTC) s-ar putea îndrepta către o repetare a vânzării sale de la sfârșitul anului 2018, datele avertizează pe măsură ce volatilitatea realizată atinge valori maxime de aproape trei ani.

Încărcând grafice pe 6 iulie, analistul Skew a facut comparatii cu Bitcoin care se afla in bear market (saptamani/luni de scaderi) din 2018.

Volatilitatea Bitcoin pe 10 zile a realizat o scădere la 20%

Analizând volatilitatea, Skew a menționat că ultima dată cand a atins 20%, a urmat un eveniment de capitulare în masă, timp în care BTC / USD a atins 3.100 USD

Ultima dată când am atins acest nivel, am avut vanzarea masiva din noiembrie 2018 la scurt timp după aceea”, au avertizat analiștii..

Volatilitatea realizată se referă la măsurătorile istorice ale volatilității, cu 20% la citirea celor 10 zile marcând un nivel scăzut de 33 de luni

După cum a raportat Cointelegraph săptămâna trecută, lipsa volatilității a venit mână în mână cu volumele în scădere ale Bitcoin, ceea ce analiștii cred deja că în curând va provoca o „mișcare mare” în sus sau în jos.

BTC / USD testează în mod repetat suportul de 9.000 USD, în timp ce atenția se concentrează pe suportul de la 8.600 de dolari pentru a evita o scădere mai mare.

Aurul a fost pregătit pentru a atinge maximele de toate timpurile

În timp ce Bitcoin indica o posibila miscare in jos, opusul este valabil pentru aur, analistii indica un breakout bullish.

Stocurile se afla in plina expansiune, dar rămâne incertitudinea în ceea ce privește sustenabilitatea pe termen lung, aurul testeaza maximele din toate timpurile începând cu 2011.

Pentru cunoscutul sceptic al Bitcoin Peter Schiff, alegerea investiției a fost evidentă încă o dată la începutul săptămânii.

M-am așteptat ca rezistența in ceea ce priveste aurul si suportul in ceea ce priveste Bitcoin sa fie sparte,  #gold în creștere pe măsură ce #Bitcoin se prăbușește.”

In urma unui sondaj respondenții s-au arătat în dezacord, aproape 50% din cei 9.800 de participanți prognozând atât aurul, cât și Bitcoin ca vor continua sa creasca.